Ο Γιώργος Λιτσικάκης είναι «ηχοποιός»: Δημιουργεί και επεξεργάζεται ήχους υπό την ιδιότητα, του συνθέτη, του τραγουδοποιού, του ενορχηστρωτή, του μουσικού παραγωγού και του ηχολήπτη. Την ιδιότητά του ηχολήπτη την ασκεί ως επάγγελμα, έχοντας δημιουργήσει την

δική του εταιρία με επωνυμία  Nobile Sound  με studio ηχογραφήσεων και ηχητικό εξοπλισμό για συναυλίες.

Γράφει τραγούδια, στίχους, οργανική μουσική, παίζει μουσικά όργανα και τραγουδάει.

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την άνοιξη του 1982 και  στα 6 του χρόνια αρχίζει τις σπουδές στο κλασσικό βιολί και τη θεωρία της μουσικής. Οι «αποστειρωμένες » όμως σπουδές στο ωδείο δεν του αρκούσαν… Αγόρασε, λοιπόν, μια  κιθάρα κι άρχισε να την γρατζουνάει.  Σύντομα έμαθε να παίζει τα αγαπημένα του κομμάτια και στην συνέχεια άρχισε να σκαρφίζεται και τα δικά του! Χρησιμοποιώντας την μέθοδο των 2 κασετοφώνων, έκανε τις πρώτες του multi track «πατεντο»-ηχογραφήσεις μπαίνοντας έτσι στον κόσμο της «μουσικής παραγωγής»…

Το 2001 πάει στην Αθήνα, όπου θα σπουδάσει μουσική τεχνολογία, ενώ, παράλληλα, θα συνεχίσει τις σπουδές του στο βιολί και την Αντίστιξη, τις οποίες όμως θα αφήσει ανολοκλήρωτες.

Είχε καταλάβει πως τον ενδιαφέρει περισσότερο η ουσιαστική και εκτός πλαισίων ενασχόληση του με τους ήχους και η οργάνωση αυτών,.. δηλαδή η μουσική.

Αρχίζει να δουλεύει ως ηχολήπτης, ενώ, παράλληλα, δημιουργεί διάφορες μπάντες για να παίζει τα τραγούδια του, αλλά και «πειραγμένες» διασκευές αγαπημένων του κομματιών.Μαθαίνει μόνος του πιάνο, μαντολίνο, μπάσο και γίνεται, όπως λέγεται, multi-instrumentalist.

Στο ενεργητικό του έχει αρκετά album ως ηχολήπτης, μουσικός παραγωγός και ενορχηστρωτής με σημαντικές συνεργασίες. ΄Ως τραγουδοποιός και ερμηνευτής έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές όπως «SIX Dogs», » Methodia Live Stage», ΊΛΙΟΝ Plus», » Lazy Club», «Babel Musicspace» κ.α. παρουσιάζοντας την δική του μουσική αλλά και δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως Γιώργος Δημητριάδης, Αντώνης Μιτζέλος, Σάκης Τσιλίκης κ.α.

Την άνοιξη του 2016 κυκλοφορεί η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά από την MLK με τίτλο: «Δεν πειράζει». Αποτελεί μια συλλογή από 10 κομμάτια που έχουν ταξιδέψει  μες στον χρόνο και στην πορεία έχουν αλλάξει… όπως και αυτός άλλωστε.

Το είδος της μουσικής του εντάσσεται σε ό,τι ονομάζεται alternative rock με αρκετά post rock στοιχεία. Τα κομμάτια χαρακτηρίζουν η «Grunge» αρμονία που εναλλάσσεται με νωχελικές μελωδίες, οι «παιδεμένοι» στίχοι και o λυρισμός πλέκοντας ένα μουσικό ξέσπασμα συναισθημάτων.